Suvremena rješenja agregata za neprekidno napajanje

Suvremena rješenja agregata za neprekidno napajanje

Dizelski agregati britanskog proizvođača FG Wilson su odlično rješenje za sustave pričuvnog napajanja za poslovne i privatne objekte, trgovačke centre, bolnice, hotele i druge javne ustanove, odnosno za sve objekte koji ne mogu ostati bez napajanja električnom energijom.

Britanska tvrtka FG Wilson, sa sjedištem u Belfastu u Sjevernoj Irskoj, jedan je od najvećih svjetskih proizvođača dizelskih agregata, s tradicijom duljom od 40 godina, a tu je i distribucijska mreža u više od 100 zemalja svijeta. Agregati FG Wilson se stoga širom svijeta koriste kao pouzdano rješenje za sustave pričuvnog i neprekidnog napajanja u raznim objektima: od privatnih i poslovnih zgrada, preko trgovačkih centara, bolnica, hotela i drugih javnih ustanova, odnosano u svim objektima u kojima zbog prirode djelatnosti koja se u njima objavlja ne smije doći do prekida napajanja električnom energijom.

Dizelski i plinski električni agregati pri tome su potpuno automatizirani, a proizvode se u standardnim izvedbama u rasponu snage 6,8 kV A - 2,5 MV A i imaju veliku mogućnost prilagodbe posebnim potrebama. Proizvode se u skladu s najvišim europskim standardima i ispunjavaju sve zahtjeve odgovarajućih normi i europskih direktiva s obzirom na zaštitu okoliša i zaštitu od buke.

Dizelski i plinski agregati FG Wilson predstavljaju pravo rješenje za sustave pričuvnog i neprekidnog napajanja

Regionalni zastupnik za proizvode FG Wilson je tvrtka Energoinvest S.U.E. sa sjedištem u Sarajevu u Bosni i Hercegovini, pri čemu je za hrvatsko tržište zadužena njezina zagrebačka podružnica. Pri tome se očekuje da tvrtka u budućnosti, odnosno u sklopu približavanja Hrvatske Europskoj uniji postane logistički centar za zemlje Jugoistočne Europe. Tvrtka ujedno predstavlja kontinuitet uspješnog poslovanja poznate tvrtke Energoinvest S.U.E. u području energetike, a valja spomenuti da, osim FG Wilsona, njezin program obuhvaća i za zastupništva renomiranih prizvođača sustava neprekidnog napajanja (UPS) i industrijskih baterija, ali i vlastitu proizvodnju komepnzatora reaktivne električne energije. Kada je pak riječ o programu FG Wilson, tvrtka uz punu podršku proizvođača pruža stručnu pomoć inženjerskog osoblja pri projektiranju, savjetovanju i kod ugadnje opreme te osigurava njezino servisiranje.

Dodatne informacije o rješenjima koje nude FG Wilson i Energoinvest S.U.E. mogu se pronaći na stranicama: www.sue.ba i www.fgwilson.com.

Share this post?