O nama

Energoinvest SUE – sistemi upravljanja energijom je regionalni lider u implementaciji i održavanju uređaja elektronike snage.

 

ENERGOINVEST SUE ( Sistemi upravljanja energijom ) je kompanija koja se već preko 30 godina specijalistički bavi sistemima za napajanje. Osnovana 1979. u Sarajevu od strane Instituta za automatiku i računarske nauke (Energoinvest – IRCA). U periodu od svog osnivanja do danas razvili smo bogat proizvodni i prodajni program koji uključuje sve uređaje elektronike snage.

Tradicija i dugogodišnje iskustvo u radu sa napajanjima uz stručnost i kompetencije uposlenika, tehnička opremljenost kao i kontinuirani rad na razvoju i usavršavanju uređaja iz našeg programa, rezultiralo je ostvarenjem brojnih referenci iz svakog od segmenata poslovanja s kupcima u jugoističnoj Europi, Africi i Aziji.

 

Naš portfolio

Električni agregati, UPS sistemi, uređaji za kompenzaciju reaktivne električne energije, uređaji za kontrolu vršnog opterećenja, AC i DC razvodi, AC/DC, DC/DC i DC/AC konvertori, industrijske akumulatorske baterije.

Djelatnosti

Inženjering, projektovanje, proizvodnja, prodaja, montaža, puštanje u pogon, servis, tehnička podrška

Lokacija

ENERGOINVEST SUE Raspolaže sa vlastitIm objektom od 4000m2 u krugu Energoinvest-a Stup Sarajevo s kancelarijskim, proizvodnim, magacinskim i servisnim prostorom.

Naši nženjeri i tehničko osoblje imaju sve kompetencije kako bi Vam pomogli u svim aspektima nabave energetskih rješenja ili zahvata na njima.

Za izazovnije energetske potrebe, a oslonjena na iskusan inženjerski kadar, tvrtka Energoinvest SUE. nudi u potpunosti prilagođena rješenja, cjelovitu uslugu od početnog idejnog projekta do montaže i puštanja u pogon.

Energoinvest SUE osigurava kvalitetnu postprodajnu uslugu, održavanje kao i nabavu originalnih rezervnih dijelova.